Ozdravte bežne kupované mäso pivom



Viem, čo vás napadne: "to akože zapijeme mäso pivom a bude to zdravšie?"

Nie, ale pokiaľ mäso naložíte na 4-6 hodin do marinády (pivo, olivový olej, sojová omáčka a korenie,podľa chuti), stane sa niečo veľmi pozitívneho.
Pivo dramaticky
 znižuje úroveň chemikálií v priemyselne vyrábanom mäse, ktoré môžu spôsobovať rakovinu. Pivoje viac účinné ako víno a mäso marinované v pive aj lepšie chutíPokiaľ je mäso v pive marinované viac ako 6 hodin, znižuje zároveň i množstvo nebezpečných heterocyklických aminokyselín (HAS), ktoré prirodzene vznikajú pri pečení alebo grilovaní mäsa. V porovnaní s mäsom, ktoré v pive marinované nebolo, to môže byť až o 90%.Samotnú  marinádu už potom nekonzumujte.
Tento efekt nie je vôbec zanedbateľný.Len aby ste pochopili súvislosti, tak npr. Mäso z kravy, ktorá konzumovala celý život trávu, je v porovnaní s myom kravy, ktorá trávu nikdy v živote nevidela asi taký, jako medzi Rols Roycea Trabantom – a to doslova.  Mäso z veľkoprodukcie obsahuje antibiotiká, rastové hormóny, koncentrovanétoxíny a choroboplodné baktérie, čo veľmi dobré zdravé teda nie je.
Pokiaľ nemáte na výber, pivová marináda je cestou menšieho zlaAk sa nepostaráte o svoje zdravie dneszajtrabudete nútení investovať do "ozdravovania" u lekára a v nemocniciach.

Podobné je
 to aj s ostatným mäsom nie len s kravskýmVšetky mäsá predávané v obchodných reťazcochobsahujú antibiotiká, rastové hormony, koncentrované toxíny a choroboplodné bakterie