Ledinková voda

 

          Jednoduchou úpravou vody získame silný energetický zdroj, môžeme zamedziť stálej únave

a dokonca zvýšiť svoju potenciu.

          Príprava ledinkovej vody je jednoduchá, ale všetko geniálne je v podstate jednoduché:

1.            Necháme zmraziť  asi liter vody v nádobe, ktorá sa  neroztrhne. Potom ju necháme rozmraziť pri izbovej teplote. Zmrznutá a roztopená voda obsahuje také útvary (ledinky), ktoré sa nalepia na bunky a regenerujú ich (samozrejme, keď tu vodu pijeme).

2.            Voda sa nesmie ohriať viac než na 38 stupňov, inak ledinkové útvary zmiznú. Kým voda v nádobe premrzne, trvá to nejakú dobu, preto necháme súčasne jednu vodu mraziť a druhú topiacu cez deň popíjame.

         Snáď každý z nás si všimol, že keď dáme do nejakého nápoja ľad, že nás to osvieži.  Nie je to tým, že je nápoj chladný, ale práve ledinkami.  Ledinky nájdeme tiež v zmrzline, ktorá nás spočiatku osvieži, ale tuk, ktorý zmrzlina obsahuje, za nejaký čas naopak zvýši telesnú teplotu a dochádza

k útlmu.

          V ledinkovej vode, ktorú necháme najprv roztopiť, môžeme lúhovať  šupky z jabĺk, ale aj iné ovocie. Keď zjeme celé jablko, to sa dostane do trávenia a pôsobí inak. Šupky z jabĺk vylúhované 10 hodín vo vode pôsobia povzbudivo na intelektuálnu sféru človeka a hlavne posilnia srdce. Čím kyslejšie jablko, tým lepšie. Môžeme využiť i plánky, ktoré inak nikto nechce. Vylúhované šupky sú bezcenné, tie vyhodíme. Najúčinnejšie je popíjať tuto vodu po troškách celý deň.

          Ledinky objavil a pomenoval akýsi ornitológ, ktorý zistil, že vtáci, ktorí pijú roztopenú vodu

z ľadu, sú oproti rovnakému druhu z teplejších krajín (kde tato možnosť nie je) živší, zdravší, rýchlejšie im rastú mláďatá a dožívajú sa 3 x dlhšieho veku!

 

Z knihy Jana Spěváčka „Rozmluva s duchovním mistrem 1. - Cesta magie