HOROSKOP 2024

 

Kozorožec 22.12 – 21.1

Všeobecný horoskop na rok 2024

Nebude to po celý čas jednoduché. No napriek tomu veľmi rýchlo pochopíš, že práve tie najnáročnejšie momenty ti dodajú najviac sily a pomôže ti to aj v budúcnosti. Z tohto hľadiska bude komplikovaný najmä stred roka. Leto si preto neužiješ tak, ako by si chcela. Nemusíš sa však obávať, pretože všetko sa ti kompenzuje počas jesene. Vtedy snáď dobehneš aj svoje dovolenkové resty. Možno bude pre teba prekvapením, s kým tieto dni voľna stráviš. Nebude to totiž nikto, na koho si bola doteraz zvyknutá. Zrazu dostaneš možnosť ísť s niekým novým a zaujímavým, kto ti prinesie do života viac vzrušenia. Potrebovala si presne takéhoto človeka, ktorý ti pomôže zamerať myšlienky pozitívnejším smerom. Bude to pre teba príjemná zmena a aj to môže ovplyvniť koniec roka.

Láska

Priateľ by mal byť za každých okolností tvojou oporou. Lenže teraz ťa aj on poriadne potrápi. Keď budeš potrebovať jeho objatie a pochopenie, tak ti začne vyčítať ďalšie chyby a na chvíľu to zamáva tvojou psychikou. Musíte sa kvôli tomu porozprávať. Komunikácia bude pre vás počas nasledujúcich mesiacov kľúčová na záchranu vzťahu. Hneď ako prestanete spolu rozprávať, tak sa to začne medzi vami vyostrovať. Preto si musíte na seba takto pravidelne nájsť čas. Ešte dôležitejšie bude, aby ste sa tiež vzájomne počúvali. Len tak sa vám podarí zapracovať na riešení problémov, ktoré medzi vami nastanú. Snažte sa všetko toto napätie kompenzovať romantikou. O to viac pracujte na prekvapeniach a plánovaní rande. Láska nie je zadarmo a musíte sa o ňu obaja snažiť.

Vzťahy

V rodine ťa čaká jedna veľká oslava. Myšlienky všetkých z vás sa preto sústredia týmto smerom. Kvôli tomu aj opadne napätie vo vašich vzťahoch. Nemusíš sa teda obávať žiadnych hádok a budeš si užívať toto príjemné obdobie. Možno v iných oblastiach to nebude ideálne, ale na rodinu a priateľov sa môžeš úplne bezpečne spoľahnúť. Druhá polovica roka sa bude niesť v znamení zoznamovania s novými ľuďmi. Pár z nich začneš veľmi skoro nazývať svojimi dobrými priateľmi. Pri komunikácii s nadriadenými nikdy nebuď nervózna a nezačni kričať. Poškodilo by ti to dobré meno. Na súrodencov sa môžeš spoľahnúť v jeden ťažký moment.

Práca

Úspešnejší rok budú mať tie ženy zo znamenia Kozorožec, ktoré pracujú na vyšších pozíciách. Šťastnú ruku budú mať najmä pri dlhodobých rozhodnutia o smerovaní a budúcnosti firmy, v ktorej pracujú. Medzi kolegami budeš mať v tom prípade väčšiu autoritu a budú rešpektovať všetky tvoje rozhodnutia a rady. Na viaceré taktiež čaká služobná cesta. Dokonca to nebude do žiadnej blízkej krajiny. Môže ísť o Áziu alebo zámorie. V prvom momente budeš z toho trochu nervózna. Keď však nastúpiš do lietadla a sadneš si do sedadla, konečne ťa ovládne príjemné vzrušenie, ktoré ovplyvní celú cestu.

Peniaze

Bude to u teba ako na hojdačke. Raz budeš mať až nadbytok peňazí, no potom zrazu prídu komplikovanejšie momenty. Práve vtedy oceníš svoju prezieravosť a to, že obmedzíš výdavky na luxusné veci, ktoré práve nepotrebuješ. Buď obozretnejšia aj pri nakupovaní potravín. Vtedy sa skrývaš za hlášku, že nebudeš na sebe šetriť. Neuvedomuješ si však, koľko peňazí kvôli tomu zbytočne míňaš.

Zdravie

S veľkou pravdepodobnosťou sa nevyhneš jednej situácii, v ktorej budeš potrebovať pomoc od lekárov. Môže to byť dokonca aj menší operačný zákrok. Preto bude pre teba veľmi dôležité, aby si sa začala viac šetriť. Taktiež musíš hľadieť na poctivú rekonvalescenciu po problémoch, ktoré budeš mať. Keď sa nebudeš šetriť, tak sa ti veľmi skoro objavia opäť a vtedy už liečba nebude tak ľahká.

Na čo si dávať pozor

Nedaj sa oklamať vidinou rýchleho a jednoduchého úspechu. Výsledky prináša len poctivá práca. Preto sa zaoberaj radšej úlohami, ktoré máš pred sebou. Ak ich splníš na sto percent, tak vtedy získaš viac ako pomocou týchto falošne lákavých skratiek.

Šťastné obdobie

Dobrými mesiacmi budú február, august a november. Počas nich sa ti podarí obklopiť správnymi ľuďmi pomocou, ktorých sa môžeš spoľahnúť a sústrediť sa na podstatne dôležitejšie veci v tvojom živote. Zameraj sa aj na budúce Vianoce, ktoré prinesú do tvojho súkromného života veľa radosti.

Charakteristika znamenia Kozorožec

Hovorí sa, že sú odmeraní, ale nie je to pravda, lebo v spoločnosti sršia vtipom a ich slová plné múdrosti padajú ako blesk z jasného neba. Osudový partner si ich všimne zvyčajne až na tretí pohľad, lebo najskôr sú spoľahlivými kolegami, potom dobrými kamarátmi a až nakoniec láskou na celý život.

Vodnár 21.1 – 19.2

Všeobecný horoskop na rok 2024

Dobrou správou pre teba je, že sa tvoj život zlepší hneď vo viacerých oblastiach. Rok 2023 bol pre teba v mnohých ohľadoch smolný. Preto ti teraz padne vhod, že sa konečne posunieš vpred a zbavíš sa niektorých problémov, ktoré ťa ťažili. Najmä prvé tri mesiace budú tak výnimočné, že nech siahneš na čokoľvek, tak sa ti v tom bude dariť. Veľmi ťa to povzbudí a zároveň dostaneš dobrú motiváciu na to, aby si sa aj na ďalej snažila dosiahnuť niektoré z predsavzatí, ktoré si dáš v januári. Obzvlášť dobré obdobie prichádza pre tvoje financie. Priprav sa na to, že dostaneš oveľa viac peňazí ako doposiaľ. Preto bude o to dôležitejšie, aby si s nimi narábala rozumne a pokúsila sa čo najviac toho usporiť pre horšie časy. Mala by si byť už v tomto smere z minulosti dostatočne poučená.

Láska

Zlomový moment nastane v marci. Vtedy sa bude rozhodovať o tvojom vzťahu a o tom, či je pre teba tým správnym. Pre niektorých to nemusí byť príjemný verdikt, ale budú ho musieť prijať. Čo je však pozitívne, nasledujúce mesiace budú priať pri hľadaní lásky nezadaným. Preto i keby ti skrachoval vzťah, tak nebudeš dlho sama a navyše môžeš konečne nájsť niekoho výnimočného. S veľkou pravdepodobnosťou sa veci začnú tak rýchlo meniť, že do konca roka môže prísť nielen svadba, ale aj tehotenstvo. Tento rok bude z hľadiska lásky plný zvratov a niekedy budeš potrebovať dlhší čas, aby si vstrebala všetky emócie. Dávaj si pozor na vzťahy s mužmi, ktorých si už predtým poznala. Mala by si prijať pozvánku na rande od úplne nových chlapov v tvojom živote.

Vzťahy

Keďže budeš v práci veľmi vyťažená, v súkromí budeš vyžadovať viac pozornosti od svojich blízkych. Do istého času to budú brať v poriadku, potom im to však začne liezť na nervy. Zamestnáš ich totiž až natoľko, že nebudú mať šancu na vlastný život. V polovici jari preto môže dôjsť k nečakaným konfliktom. Až keď medzi vás príde nestranný človek, vtedy sa upokojí situácia a ty prestaneš mať na svojich najbližších priveľké nároky. Mala by si tiež venovať viac pozornosti svojim kamarátom. Daj si záväzok, že aspoň raz mesačne sa dohodnete na stretnutí a niekde spoločne zájdete.

Práca

Hneď na začiatku roka si musíš urobiť poriadok vo vzťahoch na pracovisku. Nedovoľ kolegom, aby vnášali do kolektívu napätie a hádky. Kvôli tomu sa ti nepracuje dobre a máš problém sústrediť sa na svoje úlohy. Keď sa ti podarí vytvoriť okolo seba harmóniu, tak sa naplno pusti do jednotlivých projektov, ktoré budú tentoraz prichádzať v rýchlom slede. Dariť sa bude najmä tým, ktorí budú mať profesionálny prístup. Preto by si nemala ani na chvíľku zaváhať a pokús sa posunúť na kariérnom rebríčku. Ak sa ti to podarí do konca roka, budeš na seba hrdá.

Peniaze

Vo finančnej oblasti sa tvoja situácia zlepší natoľko, že budeš dokonca pomáhať aj ľuďom vo svojom okolí. Mysli však najmä na seba. Pokiaľ nebudeš mať dostatočnú finančnú rezervu, tak nikomu nepožičiavaj. Z usporených peňazí sa snaž urobiť si trochu radosť. Potrebuješ sa na niečo tešiť a motivuješ sa najmä tým, že sa vždy odmeníš za svoje úspechy. Pomôže to aj tvojej psychike.

Zdravie

Zo zdravotného hľadiska to vôbec nebude zlé. Viac ťa však potrápi tvoja kondícia a nedostatok energie. Kvôli tomu sa budeš neustále cítiť unavená a počas niektorých mesiacov to negatívne ovplyvní aj tvoje pracovné tempo. Zapracuj na tom aj zmenou svojho životného štýlu. Začni zdravšie jesť a získaj potrebnú silu aj z vyváženého jedálnička.

Na čo si dávať pozor

Mala by si viac dať na rady od skúsenejších ľudí. Niekedy to považuješ za ich mudrovanie a ignoruješ, čo ti chcú povedať. Lenže kvôli tomu ti uniká podstata niektorých vecí, ktoré by si mohla urobiť úplne inak a lepšie. Dávaj si pozor aj na falošnosť jedného z tvojich priateľov.

Šťastné obdobie

Máj bude v tvojom podaní famózny. Počas jeho dní sa ti bude výborne dariť pri budovaní kariéry a taktiež vo finančnej oblasti. Na tento mesiac by si si mala nechať aj niektoré dôležité rozhodnutia v súkromí. Práve vtedy sa ti totiž podarí urobiť tie správne kroky, ktoré ovplyvnia tvoju budúcnosť.

Charakteristika znamenia Vodnár

Vodnári milujú všetko, čo jej spríjemňuje život a robí ho útulnejším, krajším a vzdušnejším. Sú to kreatívni ľudia a potrebujú partnera, ktorý neberie život veľmi vážne. Priateľov si zvyčajne vyberajú tak, aby mali dostatok slobody a neobmedzili ich spontánnosť.

Ryby 20.2 – 20.3

Všeobecný horoskop na rok 2024

Nasledujúce mesiace sa pre teba budú niesť v štýle progresu. Vo viacerých smeroch urobíš výrazné pokroky, čo veľmi pomôže tvojmu sebavedomiu. Budeš to potrebovať najmä v kariérnej oblasti. Tam máš síce talentu na rozdávanie, ale niekedy sa obávaš urobiť smelšie kroky, ktoré by ti priniesli viac úžitku. Snaž sa tiež dobre sústrediť na úlohy, ktoré prídu okolo leta. Keby si bola vtedy vyvedená z koncentrácie, tak by ťa to mohlo stáť pár šancí na úspech. Ak budeš na niečom tvrdo pracovať, tak ti to prinesie ešte väčší úspech ako to bolo doposiaľ. Bude to pre teba príjemná zmena, pretože väčšinou musíš obetovať takýmto veciam veľa, aby sa ti to nejakým spôsobom oplatilo. V prvej tretine roka budeš mať navyše výborné šťastie na voľbu ľudí, s ktorými chceš spolupracovať.

Láska

Najmä prvá polovica roka bude v tomto smere veľmi nejasná. Nebudeš vedieť, aký postoj by si mala zachovať voči svojmu partnerovi. Na jednej strane ho miluješ, na druhej ale stále pociťuješ, že nie je pre teba tým pravým. Preto ťa čaká aj jedno veľmi dôležité rozhodnutie. Budeš musieť urobiť rozhodujúci krok v tom, či ešte plánuješ zachrániť váš vzťah. Pokiaľ si myslíš, že to bude za to naozaj stáť, tak sa do toho musíš pustiť s plnou vervou. Pri hľadaní nového partnera sa zameraj na mužov zo svojho blízkeho okolia. S nimi máš istejšiu budúcnosť a navyše poznáš ich nedostatky, tak ťa nemôže nič prekvapiť. Možno je ten správny čas aj na to, aby si dala šancu na obnovu svojej detskej lásky, ktorú si doteraz nedokázala osloviť.

Vzťahy

Zatiaľ čo v práci a pri hľadaní nového partnera sa ti bude dariť, tak v rodinných vzťahoch môžu nastať komplikácie. Najmä ak máš súrodencov, nebudeš sa s nimi vedieť zhodnúť na niektorých zlomových veciach. Kvôli tomu medzi vami nastane napätie, ktorého sa nebudete vedieť zbaviť. Dávaj si však pozor, pretože jedného zo starších členov rodiny môže potrápiť zdravie. Nakoniec vás všetkých môže zblížiť takýto smutný moment. Budete pri ňom svorne stáť, aby ste mu nejakým spôsobom pomohli a nedovolili, aby sa náhodou kvôli tomu začal vzdávať a opúšťať sa.

Práca

Ak podnikáš alebo sa chystáš takto osamostatniť, toto bude pre teba veľmi dobré obdobie. Najmä v prvej polovici roka by si mala zapracovať na tom, aby si zveľadila vlastný biznis. V tom prípade sa môžeš tešiť na úspechy, čo mimoriadne zvýši hodnotu tvojej firmy. S kolegami budeš mať vynikajúce vzťahy. Veľmi sa podporíte v rozhodujúcich projektoch a budete sa snažiť dostať vašu spoločnosť na výslnie. To sa bude páčiť aj vedeniu, ktoré vás všetkých môže odmeniť. Ak hľadáš novú prácu, najväčšie šance uspieť budeš mať približne v polovici roka. Musíš však konať rýchlo.

Peniaze

V tejto oblasti sa nespoliehaj na vlastný úsudok. Môžeš sa dostať do finančnej tiesne a najmä počas druhej polovice roka budeš potrebovať zvážiť každý jeden výdavok. Preto ti veľmi pomôže, ak sa obrátiš na nejakého odborníka, ktorý ti poradí, ako sa dostať z týchto ťažkostí. Nepriaznivú situáciu sa ti podarí zlomiť až tesne pred koncom roka, keď ti v tom veľmi pomôže aj jedna nečakaná prémia.

Zdravie

Mala by si sa viac hýbať. Pociťuješ, že tvoja kondícia nie je tak dobrá, ako by sa ti páčilo. Kedysi si toho zvládala viac, teraz máš problém už pri menšej aktivite. Najprv by si mala zapracovať na ohybnosti. Preto bude skvelou voľbou napríklad joga alebo pilates. Až potom sa môžeš pustiť do silových cvikov, ktoré ti pomôžu vybudovať svalovú hmotu a zlepšia ti postavu.

Na čo si dávať pozor

Istotne nedôveruj ľuďom, ktorí ťa budú lákať na rýchle a ľahké zárobky. Nikto si nikdy takto finančne neprilepšil a nebude tomu tak ani teraz. Preto to radšej stav na poctivú prácu, ktorá ti najviac pomôže dostať sa z tvojej náročnej situácie. Nedaj sa ani na hazard a buď opatrná pri požičiavaní si peňazí.

Šťastné obdobie

Najviac sa ti bude dariť počas jesenných mesiacov. Vtedy konečne dostaneš odmenu za úsilie, ktoré si vynaložila v niektorých projektoch. Myslela si si, že to zostane bez odozvy. Preto budeš šťastná z toho, že sa ti podarí aj v tomto smere urobiť prvé úspešné kroky. Nepôjde to tak rýchlo, ale výsledky istotne prídu.

Charakteristika znamenia Ryby

Sú to romantici so silnými túžbami, vyžaruje z nich zmyselnosť, lahodia im poklony. Na partnerov majú často nereálne požiadavky, preto romániky končia rozčarovaním. Najbezpečnejšie sa preto napokon cítia v kruhu rodiny.

Baran 21. 3. – 19. 4.

Všeobecný horoskop na rok 2024

Rok 2024 bude pre teba obdobím veľkých zmien. Na niektorých z nich už dlhodobo pracuješ aj ty a konečne sa ti ich podarí priniesť do úspešného konca. To ťa navnadí natoľko, že budeš ochotná prijať aj ponuky, na ktoré by si doposiaľ nepristala. Opäť ti to dá do života trochu vzrušenia a zrazu budeš mať okolo seba namiesto stereotypu toľko nových dobrodružstiev, že nebudeš šetriť úsmevmi a dobrou náladou. Najväčšie výzvy ťa čakajú na úrovni vzťahov. Budeš si pri nich musieť uvedomiť, ktorí ľudia ti do života prinášajú niečo užitočné a ktorí ťa iba oberajú o energiu, až kvôli tomu pôsobia toxicky. Musíš si v tom všetkom urobiť poriadok, aby si sa obklopila pozitívnymi podnetmi, čo sa nakoniec odrazí aj na tvojom živote. Počas nasledujúcich mesiacov budeš totiž potrebovať veľa pekných zážitkov.

Láska

Január nebude z hľadiska vzťahov práve ideálnym mesiacom. Vkradne sa medzi vás nedorozumenie, ktoré otrasie aj veľkou láskou. Na tebe bude ležať najväčšia zodpovednosť, aby si to zachránila. Nemôžeš to nechať iba tak, pretože by to s veľkou pravdepodobnosťou dospelo až ku rozchodu. Potom už nastanú pozitívnejšie týždne. Obaja si uvedomíte, že musíte o seba viac bojovať a mali by ste mať jeden o druhého väčší záujem. Začnete na svojom vzťahu viac pracovať a to pomôže k veľkému obratu. Naplánujte si spolu aj niekoľko výletov, aby ste iba nesedeli doma a mali nejaké spoločné zážitky. To váš vzťah utuží viac ako dlhé hodiny rozhovorov, ktoré k ničomu nepovedú. Ak nikoho nemáš, dobré obdobie na hľadanie partnera bude počas neskorej jari.

Vzťahy

Rodina ti opäť spôsobí veľa radosti. Budete mať veľa dôvodov na oslavu, čo vás ešte viac stmelí dokopy. Taktiež sa môžeš tešiť na stretnutia s novými zaujímavými ľuďmi. Stále rada spoznávaš niekoho, kto ti prinesie nejakú novú inšpiráciu. Preto sa budeš veľmi tešiť, keď sa ich tento rok nazbiera hneď niekoľko. Čo ťa veľmi poteší, tak sa zlepšia vzťahy s kolegami. Ku koncu roka vzniklo v kolektíve malé napätie kvôli jednej roztržke. Našťastie všetci odhodíte za hlavu všetky krivdy a pôjdete opäť od nuly. A to vám veľmi pomôže, aby ste sa opäť viac spojili.

Práca

V tejto oblasti to bude také zmiešané. Raz sa ti bude dariť, potom sa však musíš zmieriť aj s nejakými pádmi. To dôležité však bude, aby si sa dokázala z týchto zakopnutí poučiť. Nič v živote nemôže vychádzať na sto percent. A keď sa ti niečo nevydarí, nemôžeš sa kvôli tomu položiť. Naopak, práve vtedy musíš ukázať, ako veľmi si silná a ako dokážeš zvládať komplikované situácie. Ak by si mala pocit, že sa začínaš nudiť, mala by si si sama vymyslieť nejaké výzvy, ktoré ťa budú motivovať na to, aby si sa naďalej zlepšovala a dosiahla ďalšie úspechy.

Peniaze

Začiatok roka bude veľmi optimistický. Potom sa to začne pomaly nabaľovať a výdavkov bude postupne pribúdať. Preto budeš musieť zasiahnuť a nájsť si nejakú brigádu. Pokiaľ sa to bude dať, tak sa snaž aspoň niektoré výdavky okresať. Najmä by si mala upraviť svoj štandard. Nemôžeš si neustále dopriať návštevy drahých reštaurácií, veľa výletov a luxusné oblečenie, keď ti to aktuálne tvoj rozpočet nedovoľuje.

Zdravie

Potrápi ťa pár zdravotných ťažkostí. Za mnohé z nich môže stres, ktorý na teba dopadá už dlhšie obdobie. Ak sa chceš z nich dostať a najmä vyhnúť ich opakovaniu, musíš sa popasovať s týmto tlakom. Niekedy sa netreba naháňať za úspechmi, uznaním a peniazmi, ale vhodnejšie je trochu zvoľniť. Do života ti totiž potom príde určitá ľahkosť, ktorá ti toho dá v skutočnosti oveľa viac ako spomínané veci.

Na čo si dávať pozor

Premýšľaj o tom, čo kedy povieš. Niekedy hovoríš skôr ako si dobre zvážiš, čo by to mohlo spôsobiť. Kvôli tomu za sebou zanechávaš spúšť a niektorí ľudia majú obavy s tebou spolupracovať. Zameraj sa tiež na vylepšenie vzťahov so súrodencami, pretože niekedy to medzi vami škrípe.

Šťastné obdobie

Tie najlepšie mesiace prídu počas leta. Najviac ťa poteší to, ako sa ti bude dariť v kariérnej oblasti. Tam sa ani nenatrápiš a úspechy budú prichádzať jeden za druhým. Vďačiť za to budeš aj svojim kolegom, preto musíš myslieť aj na nich a poďakovať sa im za tieto pokroky.

Charakteristika znamenia Baran

Baran nepôsobí práve nápadne, ale štýlovo vie zvýrazniť to dôležité. Kráča sebavedome, koketne a zdanlivo ignorujúc príslušníkov iného pohlavia. V predstavách je však naozajstnou romantičkou.

Býk 20. 4. – 20. 5

Všeobecný horoskop na rok 2024

Musíš sa pripraviť na to, že nie všetko pôjde úplne podľa tvojich plánov. Budeš sa musieť prispôsobovať mnohým novinkám. Niekedy by ťa to mohlo odrádzať od toho, aby si ich realizovala. To však nemôžeš dopustiť. Mala by si využiť všetky príležitosti, ktoré sa ti ponúknu. I keď to na prvý pohľad nebude natoľko lákavé, mala by si do toho ísť. Až keď vyjdeš zo svojej komfortnej zóny, až potom sa ti podarí zažiť tie zážitky, po ktorých tak veľmi túžiš. Spoznávanie nového ťa navnadí vo viacerých životných oblastiach, preto sa budeš snažiť naučiť stále niečo nové, čo ťa posunie vpred. I z tohto dôvodu bude rok 2024 pre teba plodný na zaujímavé skúsenosti a prinesie ti množstvo zaujímavých možností. Len sa musíš zbaviť strachu a konať rozhodnejšie.

Láska

Mala by si si viac uvedomiť dôsledky svojich rozhodnutí. Niekedy nevnímaš to, že sa týkajú nielen teba, ale aj tvojho partnera. Neustále vymýšľaš a snažíš sa nájsť výhovorku na to, prečo by si ty mohla robiť čo chceš a mať vo vzťahu určitú voľnosť, ale u tvojho milovaného ti to prekáža. Kvôli tomu sa môžete dostať do sporov, ktoré na konci jari vyvrcholia do menšej krízy. Už ste však potrebovali, aby to vyústilo do takéhoto momentu. Pomôže to totiž vyčistiť vzťah medzi vami a budete k nemu pristupovať úplne inak. Pochopíte, že ste si jeden pre druhého súdení a budete o seba ešte viac bojovať. Ak si nezadaná, musíš byť ešte chvíľu trpezlivá. Pár pokazených rande ťa nemôže odradiť od toho, aby si nakoniec našla toho pravého, s ktorým sa budeš cítiť fantasticky.

Vzťahy

So všetkými ľuďmi budeš vychádzať dobre. No môže sa stať, že sa počas roka budú častejšie objavovať spory so staršími členmi rodiny. Kľúčom k ich vyriešeniu bude, že sa obaja lepšie vcítite do pohľadu inej generácie. Pokiaľ nepochopíte, že sa pozeráte na svet úplne inak, tak sa o tom budete stále hádať. Daj si záležať na tom, aby si sa častejšie stretávala s kamarátmi. Občas si ani neuvedomuješ, že si v jednom kolotoči okolo domácnosti a práce, preto si čoraz unavenejšia. Pritom keby si aspoň na chvíľku vypla a prišla na iné myšlienky, tak by si zrazu mala aj viac energie.

Práca

Na začiatku roka budeš mať dobré postavenie hviezd na zmeny, ktoré sa týkajú práce. Vtedy by si mala urobiť rozhodujúce kroky, ktoré ti pomôžu pripraviť si lepšie podmienky pre seba. Môžeš napríklad požiadať o zvýšenie platu, zabojovať o lepšie miesto alebo sa rozhliadni po úplne novom zamestnávateľovi. Neboj sa urobiť takéto rozhodujúce kroky, pretože ti to pomôže aj v tvojom osobnom živote. V zamestnaní sa budeš cítiť istejšie a vďaka tomu sa nebudeš dostávať pod tlak. Automaticky budeš spokojnejšia, takže ani doma ťa nebudú rozčuľovať drobnosti, ktoré by si inak ignorovala.

Peniaze

Uplynulý rok bol pre teba z finančného hľadiska výzvou. Napriek tomu si sa s ňou vedela dobre vysporiadať a dalo ti to perfektnú školu do života. Preto by si na to nemala zabúdať ani v čase, keď už dostaneš viac peňazí. Váž si to a narábaj s nimi rozumne. Inak sa môže stať, že začneš míňať toľko, že ti nakoniec nebudú stačiť ani tieto vyššie príjmy. Obzvlášť obozretná buď pri braní úverov, snaž sa to zvládnuť bez nich.

Zdravie

Počas zimných mesiacov by si ešte mala zapracovať na svojej kondícii. Nemáš čas na pravidelný pohyb a kvôli tomu je ti zaťažko prejsť dlhšie pešo alebo robiť v záhrade. Musíš si precvičiť všetky svaly a i keď to bude na začiatku bolieť, potom sa to už dostane do dobrého stavu. Môžeš sa dohodnúť aj na cvičeniach s osobným trénerom, vďaka čomu budeš mať väčšiu motiváciu pracovať na sebe.

Na čo si dávať pozor

Do roka 2024 vstupuješ s veľkými očakávaniami. To však môže viesť k tomu, že budeš mať až prehnané ambície a kvôli nim budeš potom sklamaná. Mala by si pristupovať k svojim snom obozretnejšie a plánovať ich len v rámci svojich možností.

Šťastné obdobie

Počas celého roka budeš mať niekoľko veľmi úspešných týždňov. Aj tvoje šťastné obdobie bude roztrúsené takto na viacero častí, čo je pre teba nepochybne dobrá správa. Keby si mala všetko staviť na jednu kartu, tak si tie najväčšie rozhodnutia nechaj na jeseň, keď budeš mať najlepšie mesiace.

Charakteristika znamenia Býk

Jemná aj zmyselná, prirodzene srdečná aj temperamentná, šarmantným smiechom a humorom si získa každého. Nehľadá muža na jednu noc. Vždy je presvedčená, že našla tú pravú lásku. Žena v znamení Býka je snom každého muža.

Blíženci 21. 5. – 21. 6.

Všeobecný horoskop na rok 2024

Nasledujúce mesiace budú veľmi príjemné. Nepostretnú ťa žiadne vážnejšie problémy a môžeš sa spoľahnúť aj na šťastenu, ktorá ti toho dopraje veľa najmä v treťom štvrťroku. Tešiť sa môžeš na veľa milých udalostí, ktoré ťa naplnia dobrou energiou. Rada sa stretávaš s priateľmi a tento rok budeš mať na to neúrekom príležitostí. Musíš sa však pripraviť aj na pár výziev. Tie nastanú hneď po úvode nového roka. Na takéto výzvy však budeš pripravená a vôbec ťa nezaskočia. Dokonca už budeš vzrušene čakať, kedy prídu. Uvedomuješ si totiž, že keď sa ti ich podarí vyriešiť skoro a efektívne, tak si to všimnú tí správni ľudia a patrične ťa za to odmenia. Keby si chcela urobiť vo svojom živote nejaké väčšie zmeny, nechaj si to na začiatok leta, keď to bude ideálne.

Láska

Leto bude skvelým obdobím aj na lásku. Pokiaľ nikoho nemáš, v tomto období by si mala začať intenzívnejšie hľadať. Pretože práve vtedy by sa okolo teba mal motať tvoj pán Dokonalý, takže to v žiadnom prípade nemôžeš premeškať. Ak máš vzťah, tak sa priprav na niekoľko zlomových momentov. Nebudeš môcť mať nad nimi takú kontrolu, ako by si si predstavovala. To bude pre teba tá najťažšia výzva. Zmieriť sa s tým, že nemôžeš niektoré veci ovplyvňovať, je pre teba veľmi náročné. Napriek tomu budeš musieť zareagovať veľmi rýchlo. Niektoré zmeny ti nebudú po vôli, pretože sa budú týkať tvojho charakteru. Často sa odvolávaš na to, že je to tvoja povaha a nič s tým neurobíš. No tvojmu partnerovi práve to lezie na nervy a môže to poškodiť váš vzťah.

Vzťahy

Mala by si sa viac zamerať na šťastie svojej rodiny. Berieš ako samozrejmosť, že všetci spolu držíte a ceníte si vzájomne prítomnosť tých ostatných. No niekedy stačí, že sa jeden člen trápi a prenesie sa to aj na ostatných. Preto by si mala byť pozornejšia a keď vycítiš, že niečo nie je v poriadku, mala by si čo najskôr konať. Počas jari sa ti výrazne zlepšia vzťahy s kolegami. I keď si si s niektorými z nich až natoľko nerozumela, tak teraz sa to všetko napraví. Daj si záležať aj na dobrom vzťahu s kamarátmi, aby ste si vzájomne boli naozaj takou oporou, o akej stále hovoríte.

Práca

Nikdy si nepatrila medzi typy, ktoré by stavali kariéru nadovšetko. No teraz dostaneš také možnosti, ktoré ťa prinútia prehodnotiť svoje názory. Veľmi rada by si tiež v život dosiahla niečo viac. Preto keď príde zaujímavá ponuka, budeš musieť o nej veľmi dlho uvažovať a s veľkou pravdepodobnosťou ju neodmietneš. Najmä druhá polovica roka sa preto bude venovať práci, ktorá ti prinesie do života veľa úspechov a radosti. Keď sa budeš chcieť na chvíľu odreagovať, vždy si vymysli nejaký výlet do prírody. To ti prinesie potrebnú energiu a pomôže to aj psychicky si oddýchnuť.

Peniaze

Z finančného hľadiska si môžeš polepšiť, ale nedostaneš to zadarmo. Musíš na sebe poriadne zapracovať a ukázať, že si naozaj zaslúžiš vyšší plat. Čaká ťa aj jeden veľký výdavok, ktorý sa bude týkať ďalekej cesty. Môže to súvisieť s tvojou prácou a dostaneš sa vďaka tomu do Ázie či zámoria. Nikdy sa nepokúšaj získavať peniaze hazardom, pretože to by sa ti mohlo vypomstiť.

Zdravie

Po predošlých zdravotných komplikáciách teraz prichádza lepšie obdobie. Vo veľkej miere za to budeš vďačiť sebe a tomu, že si si si uvedomila, aké zmeny musíš urobiť. Preto bude pre teba veľmi dôležité, aby si začala konať čo najskôr. Uvedomuješ si, že niektoré problémy sú už neakceptovateľné a musíš sa ihneď zbaviť zlozvykov, ktoré máš. Veľmi ti to pomôže a budeš mať aj viac energie.

Na čo si dávať pozor

Občas doplácaš na svoju nerozvážnosť. Prisľúbiš niečo oveľa skôr, ako by si si rozmyslela, či to dokážeš splniť. Preto si daj záväzok, pri každej takejto príležitosti si zahryzneš do jazyka a najprv o nej dôkladne pouvažuješ. Inak sa nevymotáš z problémov, ktoré si si kvôli tomu narobila aj minulý rok.

Šťastné obdobie

Tie najlepšie týždne budeš prežívať od polovice septembra. Vtedy sa ti podarí urobiť pár dobrých rozhodnutí, z ktorých budeš ťažiť ešte veľmi dlho. Už od konca leta začnú prichádzať prvé úspechy, ktoré ťa správne motivujú a dodajú ti odvahu urobiť vo svojom život potrebné zmeny.

Charakteristika znamenia Blíženci

Blíženci sú rozkošné, zvodné a záhadné stvorenia. Ich silnou stránkou je inšpirácia v komunikácii a slabinou byť za každých okolností obľúbenou. Spontánne sa vrhajú do neznámeho a potrebujú neustále zmeny, aby sa nenudila.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Všeobecný horoskop na rok 2024

Dobrou správou je, že sa ti podarí dostať život do potrebnej harmónie. Tá sa vkradne do všetkých oblastí, čo ti pomôže konečne sa upokojiť. Posledné mesiace si fungovala pod veľkým stresom, preto si už túžila po takejto pohode a príjemnej atmosfére. Najviac sa ti bude dariť z profesionálneho hľadiska. Úspešne dokončíš viacero projektov, čo ťa vo vašej firme posunie na piedestál a staneš sa pre mnohých inšpiráciou. No pozor, rovnako ti to môže priniesť aj niekoľko neprajníkov, s ktorými sa ti nečakane zo dňa na deň zhoršia vzťahy. Keby si chcela urobiť nejaké zmeny v osobnom živote, sprav tak počas leta, keď budeš mať na to nielen viacero príležitostí, ale bude zároveň aj výborné obdobie na to, aby si sa pohla niekde vpred.

Láska

Vo vzťahovej oblasti máš veľké plány. Túžiš sa už posunúť niekde ďalej a pokiaľ ťa tvoj partner nebude chápať, tak z neho znervóznieš. Kvôli tomu sa môže zhoršiť komunikácia medzi vami, pretože pokojné rozhovory sa zrazu premenia na hádky. Keď sa tomuto chceš vyhnúť, mali by ste si stanoviť jasné predstavy o tom, ako bude vyzerať váš vzťah. Pokiaľ sa nezhodujú a navyše obaja nie ste ochotní na tom pracovať, tak naozaj nemá zmysel v tom pokračovať. Vo väčšine prípadov to našťastie skončí dobre. Môže dôjsť k požiadaniu o ruku, svadbu alebo založeniu rodiny. A to dokonca aj v prípade, ak sa poznáte iba krátko. Od prvého momentu budeš cítiť, že to je pre teba ten pravý vyvolený a kvôli tomu budeš ochotná ísť do tohto vzťahu tak rýchlo.

Vzťahy

Drž sa jedného zlatého pravidla a tým je, aby si svojim rodinným príslušníkom nepožičiavala peniaze. Inak by to mohlo skončiť veľmi zle. Keby sa ti aj na teba na chvíľku nahnevali, určite to dopadne lepšie, ako keby ste boli nahnevaní kvôli pretrvávajúcim dlhom. Vo vzťahoch si taktiež dávaj pozor na svojich kolegov. Najmä jeden z nich nehrá tak fér, ako sa doposiaľ tváril. Bude to pre teba možno sklamanie, ale aspoň dostaneš dobrú životnú lekciu. Nabudúce si lepšie preveríš, koho pripustíš k telu a či vôbec stojí za to, aby si mu dala druhú šancu.

Práca

Ako sme už spomínali, z kariérneho hľadiska to budú vynikajúce mesiaca. No ruku k dielu musíš priložiť aj ty. Nemôžeš dovoliť, aby ti utekali príležitosti len kvôli tvojej prehnanej taktnosti. Teraz je to najlepšie obdobie na to, aby si prebudila dravosť v sebe. Ber to ako príležitosť, ktorá ti prinesie „všetko alebo nič“. Neboj sa preto riskovať a bojuj o svoje miesto na výslní. Ak sa chceš kariérne ešte viac zlepšiť, mala by si začať navštevovať rôzne školenia alebo kurzy, ktoré ti pomôžu rýchlejšie napredovať. Keby si si v niektorých momentoch bola svojimi rozhodnutiami neistá, tak sa poraď so súrodencami.

Peniaze

S kariérnym rastom príde aj viac peňazí. A presne na to si už dlhší čas čakala. Napriek veľkému úsiliu sa ti financie rýchlo rozutekali a mala si problém ustriehnuť svoje výdavky. Teraz toho budeš dostávať viac, ale neznamená to, že by si aj všetko mala minúť. Preto si vstúp do svedomia a snaž sa čo najviac toho aj usporiť. Si šikovná a vynaliezavá, takže aj popri tom si stihneš užiť výhody z väčšieho rozpočtu.

Zdravie

Môžeš mať nejaké problémy a tie budú vo veľkej miere súvisieť so stresom, ktorý si prežila počas uplynulého roka. Vtedy si tak nevnímala, ako to na teba pôsobí. No teraz máš zrazu pokojnejšie obdobie a počas neho začnú vychádzať na povrch niektoré ťažkosti. Preto by si sa mala z toho ponaučiť a nabudúce by si mala lepšie počúvať svoje telo a signály, ktoré ti bude dávať.

Na čo si dávať pozor

Snaž sa neurobiť žiadne amatérske chyby pri budovaní kariéry. V práci ťa čaká naozaj dobré obdobie, preto si nemôžeš dovoliť zlyhať. Musíš dobre vnímať všetky ponuky, ktoré k tebe prichádzajú a využiť ich ešte skôr, ako si ich všimnú ostatní okolo teba.

Šťastné obdobie

Leto je pre teba už tradične veľmi dobrým obdobím a inak tomu nebude ani teraz. Môžeš sa tešiť na kopec zážitkov, veľa skvelých stretnutí a aj zopár prekvapení. To ti pomôže načerpať novú energiu a s ňou sa smelo pustíš do ďalších plánov, ktoré budeš mať ešte pred skončením tohto roka.

Charakteristika znamenia Rak

Je pre nich typická zvedavosť a otvorenosť. Milujú publikum a uistenia, akí sú úžasní, fantastickí a skvelí. Náladu vedia zmeniť zo sekundy na sekundu a pre partnera nie je ľahké nájsť kompas na správnu orientáciu v nich.

Lev 23. 7. – 22. 8.

Všeobecný horoskop na rok 2024

Bude to pre teba naozaj fantastické obdobie. Budeš sa musieť vyrovnať len s pár zakopnutiami, ktoré budú spôsobené tvojou netrpezlivosťou. Preto je pre teba nesmierne dôležité, aby si popracovala na tejto slabosti. Správnym krokom je, že si ju dobre uvedomuješ a si ochotná s tým niečo urobiť. Práve preto to nemôžeš opäť nechať len tak a musíš podniknúť nejaké kroky. Pomôžu ti v tom aj kamarátky, ktoré ťa prehovoria na to, aby si išla do tejto výzvy spolu s nimi. Aj ony začnú pracovať na svojich slabinách, tak sa budete takto vzájomne podporovať. Keby si mala počas nasledujúcich mesiacov slabú chvíľku, obráť sa na človeka narodeného v znamení Váhy. Ten si ťa mimoriadne váži a bude ti nielen oporou, ale ti navyše poskytne aj správnu analýzu toho, čo nerobíš dobre.

Láska

Najväčšiu záťaž budú zažívať manželstvá Levov. Preto ak si už zosobášená, buď v strehu. Môže sa stať, že vašu lásku preveria viaceré krízy. Až na ich základe sa ukáže, či máte byť spolu a ako veľmi ste si vzájomne vzácni. Keby sa aj vášmu vzťahu nedarilo, tak to zbytočne nesiľ. Musíš nechať veciam voľný priebeh. Len čas ukáže, či má cenu zachraňovať vašu lásku, alebo by bolo lepšie, ak pôjdete každý svojou cestou. Takéto dilemy budeš riešiť v druhej polovici roka. Preto sa môže stať, že v tomto období budeš viac vyhľadávať spoločnosť svojich kamarátov. Budeš sa chcieť s nimi odreagovať a zabudnúť na to, čo sa práve deje v tvojom súkromí. Aj keby to medzi vami nevyšlo, musíš ísť ďalej so vztýčenou hlavou. Vzťahy hocikedy nevychádzajú, nemôžeš sa kvôli tomu priveľmi stresovať.

Vzťahy

Medzi svojimi blízkymi a rodinou nájdeš oázu pokoja. Tam sa budeš vracať vždy, keď sa nebudeš cítiť až natoľko bezpečne. A tento rok to bude veru viackrát, keď to budeš potrebovať. O to viac by si mala oceniť, že sa o teba takto starajú a vždy ti doprajú to, čo aktuálne najviac potrebuješ. Ak máš súrodencov, môže medzi vami dôjsť k menším nezhodám. Tie budú s veľkou pravdepodobnosťou spôsobené financiami. Preto ak máte medzi sebou nejaké dlhy, mali by ste ich vyriešiť čo najskôr. Nedovoľ, aby peniaze pokazili váš vzťah. V živote sú predsa oveľa podstatnejšie veci. S jednou z kamarátok si budeš tento rok rozumieť viac ako s kýmkoľvek iným. To ti pomôže vstrebať aj emócie v náročných momentoch, keď toho bude na teba naozaj veľa.

Práca

Konečne sa upokojíš a nebudeš a púšťať do sporov so svojimi kolegami. Napätie medzi vami spôsobil fakt, že si až natoľko nerozumiete a v súkromí spolu nevychádzate. To nie je nutnosť, ale to dôležité je, aby ste sa dokázali vzájomne rešpektovať. Keď to pochopíš, prestaneš do práce vťahovať city a budeš k tomu pristupovať len pragmaticky. Pokiaľ chceš zmeniť prácu, tak najlepšiu šancu budeš mať na konci leta. Vtedy ti príde zaujímavá ponuka, ktorú ani nebudeš dlho zvažovať. Ak podnikáš, tak zase môžeš dostať zaujímavú ponuku od konkurencie, po ktorej spojíte svoje sily minimálne v jednom projekte.

Peniaze

Napriek zopár výkyvom to bude pomerne dobrý a úspešný rok. Podarí sa ti vytvoriť si slušnú rezervu a navyše si aj dopraješ niečo špeciálne, čím sa budeš chcieť potešiť. Kritický bude len december, keď môžeš kvôli nedbanlivosti prísť o určitý obnos peňazí. Ak to nechceš dopustiť, mala by si sa dobre sústrediť najmä na finančné transakcie, ktoré budeš robiť vo svojej práci.

Zdravie

Môžeš čeliť hneď viacerým hrozbám, ktoré spôsobia menšie úrazy. Stane sta to tak aj kvôli tvojej nerozvážnosti. Pri športovaní preceníš svoje sily a pokusy ísť nad svoje limity veľmi rýchlo zlyhajú. Na chvíľu sa to budeš snažiť tajiť, ale nakoniec aj tak tvoji blízki odhalia, prečo sa zrazu držíš v ústraní. Neodmietaj ich pomoc a pokiaľ si nebudeš vedieť poradiť, môžeš sa na nich úplne spoľahnúť.

Na čo si dávať pozor

Zopár vzťahov ti môže urobiť vrásky na čele. Si z toho nešťastná, ale do tohto bodu ste sa rútili už dlhší čas. Preto bude pre teba dobré, ak prípadné spory vyriešite čo najskôr a nenecháš sa zaťahovať do dlhých vojen, ktoré k ničomu nevedú. Dávaj si tiež pozor na zdravie a to hlavne na vznik nejakých alergií.

Šťastné obdobie

Najmä máj sa bude u teba niesť vo veľmi pozitívnom duchu. Z toho dôvodu ti nezmizne úsmev z tváre a budeš sa cítiť všetkými milovaná. Dobré obdobie príde aj počas skorej jesene, keď sa možno so svojimi blízkymi vyberieš niekde na dlhšiu dovolenku.

Charakteristika znamenia Lev

Lev je žiarivá hviezda. Perfektný účes, drahý model šiat, štíhla vyšportovaná postava, hrdá chôdza a množstvo obdivovateľov. Navonok jednoducho kráľovná. Vo vnútri krehká, zvodná a nevypočítateľná.

Panna 23. 8. – 22. 8.

Všeobecný horoskop na rok 2024

Nasledujúce mesiace budú pre teba trochu všedné a trošku môžu splývať dokopy. Niekoho by to možno nahnevalo, tebe sa konečne uľaví. Uplynulý rok bol plný zvratov a už si ledva čakala na obdobie, keď si budeš môcť vydýchnuť. Život sa ti dostane do normálu a ty sa môžeš zamerať aj na bežné drobnosti, ktoré si si doposiaľ veľmi neuvedomovala. Preto sa môžeš sústrediť na vzťahy so staršími členmi rodiny. Keď došlo k nejakým sporom, tak by si ich mala teraz vyrovnať. Skonči tento rok s čistým štítom a daj si záležať na tom, aby si bola medzi ľuďmi z tvojho okolia obľúbená. Získaš určitý profit zo situácie, ktorá sa stane približne v polovici leta. Najprv ti to nebude príjemné, ale potom si uvedomíš, že aj takýmto spôsobom ti osud doprial fantastickú možnosť na lepší život.

Láska

Rok 2024 bude najviac priať stabilným vzťahom. Preto ak si s priateľom už veľa rokov a máš pocit, že to medzi vami trochu škrípe, tak by si mala chvíľku počkať. Podarí sa vám odstrániť medzi vami napätie a porozumiete si na základe spoločných zážitkov, ktoré budete mať už počas jari. Potrebovali ste takéto príjemné chvíle, ktoré opäť naštartujú vašu lásku. Pokiaľ nikoho nemáš, môžu to byť trochu náročnejšie týždne. Nový partner sa ti nebude hľadať ľahko. No keď budeš trpezlivá, na konci roka môžu prísť nejaké úspechy. Keby si sa chcela iba zabaviť, nájdi si letnú lásku. Nečakaj však od toho nič vážne a dávaj si pozor, aby si sa veľmi nenamotala. Tento vzťah nemá vôbec perspektívu a aj pre teba musí predstavovať len zábavu na určité obdobie.

Vzťahy

So svojimi blízkymi budeš vychádzať dobre. Problémom však bude, že sa niekedy až priveľmi sústredíš na iné záležitosti a na nich zabúdaš. Najmä keď príde problematickejšie obdobie v práci, tak nebudeš vnímať nič iné okolo seba. Časom ich to môže omrzieť a kvôli tomu medzi vami nastanú menšie roztržky. Ani jedna však neprerastie do väčšieho konfliktu, čo bude pre teba veľmi dôležitá správa. Tak si môžeš byť istá, že máš okolo seba správnych ľudí a vaše vzťahy sa neotrasú kvôli malým zakopnutiam. Mala by si si ich preto vážiť a častejšie im hovoriť, že ti na nich záleží.

Práca

Ak budeš mať dobré komunikačné schopnosti, podarí sa ti dostať aj z nepríjemných situácií, ktoré môžu nastať v najmä ak pracuješ vo veľkom kolektíve. Tam môže dôjsť k nečakaným sporom, do ktorých budeš zatiahnutá bez toho, aby si o tom tušila. Zrazu len okolo teba nastane veľké vzrušenie a ty nebudeš rozumieť, čo sa vlastne deje. Pokús sa na to pozrieť z nadhľadu, aby si niektorými svojimi hláškami ešte viac nezhoršila atmosféru v práci. Dávaj si tiež pozor, aby si sa kvôli riešeniu takýchto malicherností nevykašľala na dôležité pracovné úlohy, ktoré dostaneš od svojho zamestnávateľa.

Peniaze

Financie pre teba istotne nebudú žiadnym problémom. Veľmi rýchlo ich dostaneš pod kontrolu, pretože máš pred sebou jeden veľký cieľ. Tento rok by si si chcela splniť svoj vytúžený sen, ktorý však stojí viac peňazí. Preto musíš byť napriek dobrej situácii veľmi disciplinovaná. Uvedomuješ si, že ti zakúpenie tejto veci alebo zážitku urobí veľkú radosť, preto sa veľmi ochotne uskromníš.

Zdravie

Na začiatku roka sa môže na tebe podpísať veľký stres, ktorý si prežívala počas uplynulých mesiacov. Doposiaľ si to nedokázala v sebe spracovať, pretože ti to spôsobuje veľa bolesti. Nechceš sa k tomu vracať, aby si neplakala a necítila sa slabá. Lenže v skutočnosti práve to negatívne vplýva aj na tvoje zdravie. Mala by si to konečne dostať zo seba všetky emócie, aby si sa cítila lepšie.

Na čo si dávať pozor

Si pokojná osoba, ale niekedy ti to nedá a vybuchneš. Problémom však je, že to robíš pri ľuďoch, ktorí si to nezaslúžia. Preto by si sa mala naučiť lepšie ovládať takéto negatívne výlevy. V decembri dávaj pozor aj na svoje výdavky. Chceš síce potešiť svojich blízkych, ale nerob to nad svoj limit.

Šťastné obdobie

Leto sa bude niesť v znamení tvojich bláznivých nápadov. Vtedy sa ti podarí utužiť vzťah so svojimi kamarátmi. Dokonca spolu môžete podniknúť aj zopár akcií, na ktoré by si sa v minulosti nedala nahovoriť. Bude sa ti to páčiť, preto bude v mnohých ohľadoch odvážnejšia.

Charakteristika znamenia Panna

Vzbudzuje pozornosť vyberanými spôsobmi a eleganciou jej vlastnou a tiež veľkorysou dobrotou. Podelí sa o to, čo má a ctiteľov si získava panenskou čistotou. Vyvoleného partnera rozmaznáva a zbožňuje.

Váhy 23.9 – 22.10

Všeobecný horoskop na rok 2024

Rok 2024 sa bude niesť v znamení Váh. Môžeš sa tešiť na to, že sa ti bude dariť vo viacerých oblastiach života. Najviac to pocítiš v oblasti kariéry a peňazí. Ak ešte študuješ a tento rok ťa čaká nejaká dôležitá skúška, tak ju zvládneš s rozvahou a veľmi jednoducho. Budeš tak excelovať, že z toho v budúcnosti vyťažíš veľa výhod. Nasledujúce mesiace ovplyvnia aj rodinné vzťahy. Tie nemusia byť po celý čas ideálne a bude závisieť práve od teba, aby sa podarilo prípadné spory čo najskôr vyriešiť. Počas jari budeš musieť vyriešiť jednu dôležitú úlohu. Budeš kvôli nej pod veľkým tlakom, ale nepripustíš si to. Vďaka tomu to vyriešiš s ľahkosťou a dostaneš tak pochvaly od ľudí, ktorí budú do toho zakomponovaní a vďaka tomu sa nedostanú do problémov.

Láska

Ukazuje sa ti prísľub vášnivej novej lásky. Podarí sa ti nájsť nový objav, ktorý ti pomotá hlavu. Dokonca i keď máš partnera, budeš kvôli nemu zvažovať rozchod. Bude to veľmi ťažké rozhodovanie, s ktorým ti budú musieť pomôcť aj tvoji priatelia. Tí z nadhľadu vidia, či je tvoj aktuálny vzťah perspektívny a ako pôsobí na iných. Keď to spojíš so svojím osobným pocitom, dostaneš sa k verdiktu. Keď by si sa rozhodla pre koniec, nesmieš to naťahovať, aby si ešte viac neubližovala svojmu aktuálnemu priateľovi. Nezabudni však zvážiť všetky riziká, pretože nový vzťah nemusí vyjsť a všetky tieto zmeny urobíš len kvôli rýchlemu vzplanutiu vášní. Ak si nezadaná, zaregistruj sa na online zoznamku a tam môžeš stretnúť svojho vyvoleného.

Vzťahy

Čakaj veľkú udalosť v rodine. Budeš milo prekvapená z toho, ako táto situácia rozprúdi vzrušujúcu náladu medzi všetkými blízkymi. Môže ísť o svadbu, narodenie dieťaťa alebo veľkú narodeninovú oslavu. Keď sa všetci stretnete, bude to pre teba nezabudnuteľný zážitok. Môže ťa potrápiť zdravie starších rodinných príslušníkov. Síce to nebude nič vážne, ale počas roka ich môže viackrát potrápiť nejaká choroba. Zakladaj si na dobrých vzťahoch s kolegami. Tí ti pomôžu vo viacerých ohľadoch a keď spolu vytvoríte silný tím na pracovisku i v súkromí, veľmi sa to odrazí na tvojich výkonoch.

Práca

Ak máš všetko staviť na jednu kartu, nech je to potom kariéra. Zatiaľ čo začiatok roka bude miernejší, potom sa to naplno rozbalí. Preto by si mala počas prvých týždňov načerpať čo najviac síl. Potom musíš naštartovať svoju kreativitu, chuť meniť veci a prispôsobovať sa novým podmienkam a taktiež preukázať svoje brilantné komunikačné schopnosti. Toto všetky ti dáva do rúk silné tromfy, ktoré by ťa mali dostať na piedestál. Čoskoro sa dostaneš do takej pohody, že čoskoro ti začne vychádzať všetko, do čoho sa pustíš. A takú šancu by bola škoda zahodiť.

Peniaze

Keď sa budeš správať rozumne, bude to pre teba z finančného hľadiska veľmi dobrý rok. V prvej polovici si musíš dobre ustriehnuť výdavky. Máš pred sebou nejaký plán a potrebuješ naň viac peňazí. Preto by si nemala míňať na veci, ktoré súrne nepotrebuješ. Ty sa vždy vieš správať veľmi rozumne a vyjde ti to aj tentoraz. Druhá polovica roka bude preto ako za odmenu, pretože o peniaze nebudeš mať núdzu. Buď vtedy štedrá nielen ku blízkym, ale aj ku sebe.

Zdravie

Za dobré zdravie sa môžeš poďakovať svojej tvrdohlavosti. Keďže si dáš záväzok, že musíš urobiť niečo so svojou kondíciou, tak začneš v novom roku pravidelne cvičiť a makať na sebe. To ti pomôže v tom, že i keď by sa ukazovali nejaké zdravotné problémy, takto sa z nich rýchlejšie dostaneš. Počas jesene a zimy zapracuj na zlepšení imunity.

Na čo si dávať pozor

Vyhýbaj sa falošným a toxickým ľuďom. Počas uplynulých mesiacov si ich mala okolo seba dosť, teraz je načase obklopiť sa niečím pozitívnejším. Vďaka tomu sa vyhneš aj pochmúrnym myšlienkam, ktoré by ti mohli v dôležitých momentoch zväzovať ruky.

Šťastné obdobie

Apríl bude šťastným z hľadiska kariéry a peňazí. V lete zase prídu úspechy v súkromnom živote. Konečne príde uvoľnenie, počas ktorého si oddýchneš a načerpáš novú silu. Koniec roka spolu s adventným obdobím ťa opäť skvele naladia. Vianoce budú pre teba znamenať aj novú šancu na reštart, ktorý chceš dopriať kariére i osobnému životu.

Charakteristika znamenia Váhy

Pôsobia vznešene, ale chladne. Na vzhľad partnera má vysoké nároky. Okrem toho musí byť aj zaujímavým a minimálne umelcom. Musí jej lichotiť, lebo Váhy sami o sebe sú umeleckým obrazom. Zdanlivo partnerovi prenechávajú voľnú ruku, no situáciu majú úplne pod kontrolou.

Škorpión 23.10 – 22.11

Všeobecný horoskop na rok 2024

Počas nasledujúcich mesiacov zohrajú dôležitú úlohu tvoji súrodenci. Pokiaľ ich nemáš, tak to budú najbližší priatelia. Dostaneš od nich obrovskú podporu, ktorú oceníš najmä počas leta. Vtedy musíš urobiť jedno veľké rozhodnutie, do ktorého sa ti nebude chcieť ísť. Oni si však rýchlo uvedomia, že to je pre teba veľmi dôležitý životný krok. Preto ani na chvíľku nezaváhajú a po celý čas ťa budú motivovať k tomu, aby si sa konečne rozhýbala. Nakoniec im budeš za to veľmi vďačná a na sklonku roka by si to mala nejako odplatiť. Môžeš napríklad vymyslieť pekný darček, ktorý si nájdu pod stromčekom. Rok 2024 bude pre teba zároveň veľmi dobrým obdobím na to, aby si pripravila pôdu na veľké zmeny, ktoré chceš robiť počas nasledujúcich rokov.

Láska

Každým dňom bude tvoja láska s partnerom silnejšia a silnejšia. Pokiaľ máš dlhodobý vzťah, podarí sa ti ho premeniť na malý klenot. Budete si fantasticky rozumieť, stanete sa jeden pre druhého ešte väčšou oporou a najmä sa to zlepší aj za dverami správne. To bude kľúčovou záležitosťou aj pre záchranu vzťahov, v ktorých to predtým škrípalo. Hľadanie novej lásky si nechaj až na jeseň. Ešte dovtedy vydrž to obdobie samoty a užívaj si, že môžeš robiť všetko len podľa seba. Ber to ako dar, ktorý ti doprial osud. Vďaka tomu lepšie spoznáš svoje potreby a budeš sa vedieť rozhodnúť, akého muža by si chcela mať po svojom boku. Keď budeš potom pozitívne myslieť, tak ho k sebe veľmi ľahko pritiahneš. A to sa už môžeš tešiť na krásny advent, ktorý stráviš najmä v jeho objatí.

Vzťahy

Mala by si si zakladať najmä na svojej rodine. Niekedy si neuvedomuješ, aké šťastie máš, že sú ti takou oporou a podporia ťa aj vo chvíľach, keď nie si práve vzorom ideálneho správania. Občas sa stáva, že od nich iba berieš a nič im nedávaš späť. Preto by si sa tento rok mala viac venovať svojim blízkym a stráviť s nimi čo najviac voľného času. S kamarátmi sa ti podarí podniknúť pár skvelých dobrodružstiev. S veľkou pravdepodobnosťou s nimi stráviš aj letnú dovolenku. To vám pomôže v tom, že sa medzi vami ešte viac utužia vzťahy a budete sa stretávať častejšie. Podarí sa ti zoznámiť aj s niekoľkými skvelými novými ľuďmi. Jeden z kontaktov ti môže otvoriť zaujímavé možnosti aj v kariérnej oblasti.

Práca

Viac možností na úspech dostanú tie z vás, ktoré podnikajú. Priprav sa na zaujímavé ponuky, ktoré však otrasú tvojimi predsavzatiami. Niektoré z nich budú natoľko lákavé, že budeš tuho premýšľať o tom, či sa nevzdáš svojho biznisu a nepôjdeš radšej inou cestou. Dobre sa ti bude dariť aj v prípade, ak ešte nemáš prácu. Na trhu sa zrazu objaví niekoľko ponúk, na ktoré sa budeš hodiť a zamestnávatelia sa ešte o teba pobijú. To ti bude lichotiť a preto si budeš aj veľmi skoro vyberať z tých možností, ktoré sa ti budú pozdávať najviac.

Peniaze

Bude to ako na hojdačke. Raz budeš mať toľko peňazí, že si z nich dokážeš aj veľa odložiť, inokedy budeš mať problémy a ledva budeš čakať na ďalšiu výplatu. Za tieto výkyvy môže aj tvoj zamestnávateľ. Nie vždy ťa odmení podľa toho, ako sa snažíš. Preto budeš niekedy sklamaná z toho, že napriek výborným výsledkom nebudú odmeny také, ako vám dávajú zvyčajne. Dávaj si pozor na nakupovanie vecí, ktoré v skutočnosti nepotrebuješ.

Zdravie

Fyzické zdravie bude v poriadku. Aj keby sa objavili nejaké problémy, tak sa ti ich podarí vyriešiť pravidelným cvičením a zmenou stravovacieho režimu. No niekedy to bude ťažšie po psychickej stránke. Nesmieš zabúdať ani na duševné zdravie a taktiež by si mala urobiť všetko pre to, aby si sa cítila lepšie. Často choď na prechádzky, do spoločnosti a veľa relaxuj.

Na čo si dávať pozor

Obozretná buď najmä pri výkyvoch nálad. Kvôli tomu a môže stať, že by si sa častejšie pohádala s ľuďmi, na ktorých ti záleží. V lete si dávaj pozor na prípadné úrazy. Najmä pri športovaní nepreceňuj svoje limity a posúvaj ich len veľmi opatrne. Neuzatváraj sa do seba a nerob zo seba introverta.

Šťastné obdobie

V apríli a decembri sa zameraj na svoje súkromie. Vtedy bude skvelé obdobie na to, aby ste si porozumeli a zažehnali prípadné napätie medzi vami. Finančne sa ti bude dariť najmä počas jesene, keď urobíš viacero dobrých investícií alebo získaš nečakané odmeny.

Charakteristika znamenia Škorpión

Škorpión pôsobí energicky a vie, čo chce. City sú nesmierne hlboké, preto beda tomu, kto by sa chcel s nimi iba zahrávať. Berú vážne priateľstvo a ešte viac lásku. Keď sa zamilujú, nemožno ich zastaviť. Rovnako však dokážu oddeľovať lásku a sex.

Strelec 23.11 – 22.12

Všeobecný horoskop na rok 2024

Tento rok bude plný zmien. Tie sa môžu týkať pokojne aj úplne všetkých oblastí tvojho života. Dôležité bude, ako sa k nim postavíš. Nesmieš sa totiž nechať ničím rozhodiť. Keď budeš zo všetkého nervózna a nešťastná, nebude sa ti dariť. No ak sa na to pozrieš z pozitívneho hľadiska a budeš to brať ako dobrodružnú jazdu, na ktorej sa toho môžeš veľa naučiť, tak ti to prinesie dobré výsledky. Musíš byť smelá a nebáť sa toho, čo príde. Daj si záležať najmä na dobrých vzťahoch s ľuďmi z tvojho okolia. Nemôžeš okolo seba vytvárať žiadne napätie, lebo by hrozilo, že za chvíľku zostaneš sama. Viac sa snaž stretávať s nimi vo voľnom čase a uvedom si, čo všetko pre teba urobili aj počas uplynulých mesiacov.

Láska

Z tohto pohľadu bude pre teba excelentný rok. Malé problémy môžu postretnúť páry, ktoré už sú v manželstve. V konečnom dôsledku to však váš vzťah posilní. Preto sa tým vôbec nenechajte vykoľajiť a najmä prestaňte zveličovať niektoré záležitosti. Takéto zbytočné vyhrocovanie situácie môže viesť iba k tomu, že by ste sa odcudzili a začali hľadať únikové cestičky. Obzvlášť pozorná buď v prípade, ak nemáš partnera. Prvé tri mesiace sa budú zdať trochu nudné. Potom sa však ukáže jeden muž, ktorý ti nedá spávať. I keď sa budeš pokúšať o jeho pozornosť, nepodarí sa ti to. Preto budeš musieť o to viac pracovať na tom, aby si nadobudla sebavedomie a pozvala ho na rande. Po prelomení ostýchavosti príde jeho súhlas a to odštartuje veľkú romancu.

Vzťahy

Počas veľkej časti roka ťa naplno pohltí práca. Kvôli tomu však budú trpieť tvoji najbližší – rodina i priatelia. Preto sa to budeš snažiť dobehnúť a kompenzuješ to napríklad pozvaniami na večeru alebo vymýšľaním plánov na spoločné akcie. Chvíľu ti to bude vychádzať, potom ich to však omrzí. Môže sa teda stať, že na isté obdobie budeš cítiť z ich strany odmietanie a sklamanie. To bude pre teba varovný signál na to, že sa máš konečne zmeniť a urobiť voči nim ústretové kroky. Čo ťa však najviac poteší, že sa podarí napraviť jednu napätú situáciu, ktorá sa udeje v prvej tretine roka. Letné zážitky vám pomôžu upevniť vzťahy a razom sa zabudne na spor, ktorý sa udial.

Práca

Hneď od začiatku roka sa ti naskytne možnosť na povýšenie. S tým príde aj ponuka finančne si prilepšiť. Bude to pre teba veľmi dôležitý zlom, ktorý ti pomôže aj zlepšiť si postavenie medzi kolegami. Tí ťa konečne začnú rešpektovať, pretože odhalia tvoje vodcovské schopnosti a budú si ťa aj viac vážiť. Najviac ťa to poteší v tom, že konečne začnú pristupovať k práci svedomitejšie a vďaka tomu aj ty potom skončíš svoje projekty načas. Ku koncu roka si dávaj pozor na frustráciu z práce, aby ťa to nedohnalo ku krízovým rozhodnutiam. Napriek nepriazni zostať u svojho zamestnávateľa, pretože ti to pomôže udržať si stabilnejšiu pozíciu.

Peniaze

Nebudeš mať núdzu o peniaze, ale zároveň ich ani nebudeš mať na rozdávanie. Môže za to tvoja nakupovacia mánia. I keď máš vychádzať od výplaty do výplaty, nevieš sa zastaviť v tom, aby si si neustále robila radosť malými drobnosťami. Situácia sa upokojí až v momente, keď budeš povýšená a konečne sa ti polepší aj plat. Dávaj si pozor na požičiavanie. A to v oboch prípadoch – nedávaj nikomu peniaze a ani si ich od nikoho neber.

Zdravie

Mala by si zapracovať na imunite. Keďže ju máš oslabenú z dôvodu dlhodobého stresu, tak sa ti začnú ozývať niektoré chronické problémy. Kvôli tomu sa môže stať, že tomu budeš venovať veľa času a u lekára presedíš hodiny. Mnohému sa však kvôli tomu naučíš a budeš viac opatrná. Daj si do poriadku aj chrup, pretože počas leta ťa môžu potrápiť bolesti kvôli kazom.

Na čo si dávať pozor

Mala by si si vybudovať viac nových kontaktov. Títo ľudia ti môžu pomôcť v mnohých ohľadoch. Môžu ti priniesť novú motiváciu, dajú ti zaujímavý priestor na realizáciu tvojich nápadov alebo ti otvoria možnosti, ktoré si doteraz nepoznala. Snaž sa tiež každý mesiac zažiť aspoň jeden pekný zážitok, aby si bola vďaka tomu šťastná.

Šťastné obdobie

Jeseň sa bude niesť v znamení nových možností. Vtedy by si mala byť neustále v strehu, aby si neprišla o dobrú ponuku. Pred Vianocami zase príde dobré obdobie na obchodovanie, počas ktorého môže investovať aj do rizikovejších vecí.

Charakteristika znamenia Strelec

Strelec je nežné stvorenie so šibalským pohľadom a neustále v pohybe. Strelci sú trendoví, večne nespokojní sami so sebou ale k okoliu priateľskí, srdeční a úprimní. Sú to bezkonkurenční romantici a strmhlav sa vrhajú do nových milostných dobrodružstiev. Rýchlo sa zamilujú.